Ulei de cocos, presat la rece
Ulei de cocos, presat la rece
Ulei de cocos, presat la rece

Ulei de cocos, presat la rece

For homemade beauty recipes

verdex

Preț întreg 69,00 lei Preț promoțional

Descrierea produsului

Extrem de hrănitor, uleiul de cocos se poate folosi pentru păr, piele, buze, ten sau scalp. Se absoarbe rapid, lasând pielea mătăsoasă, este non-iritant, potrivit pentru orice tip de păr şi pentru pielea delicată a copiilor.

Beneficii:

  • hidratează pielea și părul în profunzime;
  • oferă strălucire pielii, oferindu-i un aspect sănătos;
  • oferă hidratare şi strălucire oricărui tip de păr;
  • repară și previne vârfurile despicate;
  • reduce excesul de sebum la nivelul scalpului;
  • tratează mătreața;
  • ajută la cicatrizarea rapidă a arsurilor de piele;
  • previne vergeturile;
  • poate fi utilizat ca şi demachiant sau loţiune de curăţare a tenului.

Utilizare:

  • aplicat pe piele ca atare, sau inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%.
  • se pot pune câteva picături în apa de baie, iar pielea va arăta tânără şi suplă. Este recomandat pentru orice vârstă şi pentru toate tipurile de piele.
  • înainte de şamponare aplicaţi câteva picături pe scalp şi masaţi timp de câteva minute.
  • ca mască de păr pentru regenerarea părului, se aplică o cantitate suficienta care să acţioneze pe timpul nopţii sub un prosop care acoperă tot capul şi părul. Spălaţi părul dimineaţa.
  • aplicat în mod regulat, uleiul de cocos ameliorează simptomele eczemelor. Ajută de asemenea în infecţii fungice ale mâinilor şi picioarelor.
  • buzele uscate şi crăpate pot fi remediate prin aplicarea câtorva picături de ulei de cocos pur sau amestecat, de exemplu cu propolis.
  • pentru pielea întărită (coate, genunchi, călcâie uscate) se aplică prin frecare.
  • masajul cu ulei de cocos ajută la relaxare, îndepărtând stresul.

Modul de păstrare

În loc uscat, ferit de căldură şi lumină.

Compoziție

Ulei de cocos presat la rece – 250 ml