3 băuturi care ard grăsimea abdominală

Poţi slăbi cu doar 2 pahare pe zi din cele 3 băuturi! Fără ca tu să depui vreun efort, grăsimile se topesc.

Tot ce trebuie să faci este doar să îţi alegi băutura preferată! 

Cafeaua verde – accelerează metabolismul

Cafeaua verde are un gust bun, dar în afară de acest lucru te ajută să elimini kilogramele nedorite. Atunci când o bei fără zahăr, reduci din calorii: o ceașcă de cafea care a fost preparată din 5g de cafea măcinată are in jur de 7 kcal.

Dacă îţi place ghimbirul, atunci încearcă Cafeaua Verde cu Ghimbir care stimulează arderea caloriilor. Cafeaua Verde cu Ghimbir, pe lângă arderea rapidă a depozitelor de grăsime, inhibă apetitul și kilogramele se topesc de la o zi la alta. De asemenea, starea ta de spirit va fi mult mai îmbunătăţită. Nu vei mai avea de ce să te simţi complexată din cauza kilogramelor în plus.

 

Ceaiul Fit Tea - te detoxifiază si îţi întăreşte imunitatea

Fit Tea a fost creat pentru a distruge mitul că un ceai de slăbit trebuie să fie amar, greu de băut, servit de nevoie. Fit Tea este un ceai care se va bea întodeauna cu plăcere, datorită aromei sale speciale și a plantelor cu proprietăți curative pentru întregul organism, care sunt remarcabile.

Are în componență Pu-Erh, ce ajută în primul rând la digestie, detoxifică bine organismul și este un aliat în pierderea greutății corporale. 

Mai conține și ceai Mate - foarte bogat în teină, substanță care combate obezitatea și este un compus consacrat în lumea dietelor.

 

Pudră de alge SpiraMax – oprește poftele

Pudra de alge SpiraMax odată ce este amestecată cu lichide, precum apă, ceai, suc natural, are un efect rapid asupra topirii kilogramelor din zona abdominală.

SpiraMax este obținut din algele naturale Arthrospira și conține în proporţie de 60-70% proteine pure, adică mai mult decât poate să conţină carnea de vită sau de pui. Din acest motiv, SpiraMax este ideal pentru pofticioși, datorită concentrației mare de proteine.

SpiraMax conține toţi cei opt aminoacizi esenţiali pentru o stare de sănătate optimă: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul şi valina.

O dietă bazată pe apă şi pe această algă, aduce numeroase beneficii și poate să susţină buna funcţionare a organismului uman.

 

Tu pe care o alegi? 


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi aprobate de administrator înainte de a fi publicate.