Ai ParaDetox CADOU la orice comandă de minim 100 lei!

Există peste o mie de paraziți intestinali care trăiesc în corpul uman - unii au dimensiuni foarte mici, microscopice, iar alții pot fi observați cu ochiul liber. Paraziții intestinali elibereaza toxine în sânge, reducând rezistența organismului în lupta cu afecțiunile, astfel, aceștia nu numai că provoacă afecțiuni, dar agravează și problemele deja existente. 

În perioada 10 - 31 Mai 2019 primești un flacon de ParaDetox GRATUIT la orice comandă plasată pe site în valoare de minim 100 lei!

ParaDetox ajută la eliminarea protozoarelor și viermilor ce parazitează tubul digestiv. Este antiparazitar (antihelmintic, antiprotozoaric), laxativ:

  • Efect antispasmodic
  • Efect antimicrobian
  • Efect  antihelmintic
  • Efect antiprotozoaric
  • Efect antifungic

ParaDetox are o compoziție bazată doar pe plante:

Cimbrul conține cantități mari de ulei volatil denumit timol, cu efecte antispasmodice, antimicrobiene. Timolul este considerat ca având puternice efecte fungicide, antihelmintice, antiprotozoarice.

Tinctura de propolis acționeaza sinergic cu cimbrul crescând efectul antiparazitar. În plus are și proprietăți antimicrobiene (antimicotic, antifungic, antiviral); stimuleaza apărarea naturală a organismului, fiind considerat un modificator de răspuns biologic.

Usturoiul, prin principiile sale active, are o bună acțiune antihelmitiazică. Ajută în lupta contra bacteriilor, fungilor şi infecţiilor cu viermi şi poate ucide bacterii precum E. coli sau Salmonella.

Aloe Vera crește drenajul biliar și peristaltismul intestinal, favorizând astfel eliminarea paraziților, normalizează tranzitul intestinal, promovând sănătatea sistemului digestiv.

Supliment antiparazitar ParaDetox

PLASEAZĂ O COMANDĂ


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi aprobate de administrator înainte de a fi publicate.