Tratamentul tenului acneic cu AKNEO

De la o zi la alta tot mai multe persoane se confruntă cu un ten dificil, problematic, care trebuie întreţinut cu foarte mare precauţie deoarece atunci când pielea este sensibilă, îngrijirea trebuie să fie una cât mai atentă.

       Desigur că grijile apar atunci când acneea nu se vindecă, iar asupra tenului apar probleme. Aceste lucruri crează un disconfort fizic și psihic. Astfel, apar nemulţumirile faţă de propria persoană, teama de a mai apărea în public, de exteriorizare. Motivul este destul de clar: descurajarea creată de modul cum arătăm. Această barieră trebuie depăşită pentru a putea lăsa loc schimbărilor în bine.

Nu trebuie ignorat nici tipul de ten pe care fiecare îl are. Aceasta se numără printre cele mai frecvente greşeli ale persoanelor care au un ten cu probleme. Este foarte important să se cunoască tipul de ten pentru a putea alege tratamentele potrivite tratării acestuia. De exemplu nu se recomandă folosirea acidului salicilic pe tenul uscat întrucât irită şi deshidratează pielea. Tenul gras are nevoie si el de ingrijire dedicata, cu substante care sa tina sebuumul sub control.

        Specialiştii nostru au creat Akneo pentru tratarea şi îngrijirea tenului problematic, in special cel gras.

 

Dr. Raluca Hera susţine că:

      ,,Tratamentul de noapte pentru acnee AKNEO este o formulă originală, naturală 100 %, formată din ingrediente organice pure având proprietăţi hidratante şi hrănitoare pentru piele. Această emulsie ajută la tratarea acneei existente și previne reapariția ei. Emulsia crează o barieră împotriva agenților cauzatori de acnee, controlează excesul de sebum, calmează, hrănește și reduce vizibil iritațiile de pe piele."

 

Pentru rezultate optime se recomandă aplicarea cremei Akneo atât dimineaţa, cât şi seara. Aplicarea cremei se  face în 3 paşi:

      Pas 1: Se curăță foarte bine tenul înainte de aplicare

      Pas 2:  Seara, înainte culcare, se aplică în cantități potrivite crema AKNEO pe toate zonele cu probleme: față, gât, brațe

     Pas 3:  Se masează ușor până crema este absorbită de piele. Akneo nu lasa pete.

 

Substantanţele din care se compun cele mai bune creme naturiste, ajută la vindecarea tenului si au un rol deosebit fiecare din ele. Akneo a fost astfel gandit ca fiecare ingredient sa aiba anumite beneficii asupra tenului:

  • Uleiul din sâmburi de strugure are un efect tonic și revigorant asupra pielii, hidratând pielea și lăsând-o elastică. Se absoarbe în piele foarte rapid și nu lasă urme grase.
  • Uleiul de cocos conține doi dintre cei mai puternici agenți antimicrobieni care există în alimente, respectiv acidul capric și acidul lauric, astfel acesta are rol antiinflamator, calmând pielea și contribuind la vindecarea leziunilor de la nivelul acesteia. În plus, uleiul de cocos conține vitamina E care menține sănătatea tenului, asigură buna funcționare a glandelor sebacee și previne blocarea porilor.
  • Untul de shea întăreşte sistemul de apărare al pielii,preîntâmpină iritaţiile, oferă o protecţie celulară eficientă, hrăneşte şi protejează pielea, previne alergiile.
  • Uleiul de Litsea Cubeba este tonic, antiinflamator și antiinfecțios, util pentru tenul gras, acneic, cu micoze cutanate și ajută în eliminarea punctelor negre.
  • Uleiul de tea tree are proprietăți antibacteriene naturale, ceea ce face din  acesta o alternativă excelentă la substanțele chimice sintetice dure și te scapă de coșuri într-un mod natural. Uleiul de arbore de ceai nu înlătură uleiurile naturale ale pielii și nu provoacă leziuni.

Aşadar, tenul problematic poate fi tratat prin intermediul tratamentelor naturiste, care datorită substanţelor ce se află în componenţa lor pot combate acneea sau petele de pe faţă care sunt la fel de supărătoare ca acneea. Akneo odată folosit elimină apariţia unor semne de întrebare în ceea ce priveşte cea mai eficientă metodă de tratament care să contribuie la vindecarea tenului.

Încearcă AKNEO. Scapă de coșuri!


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi aprobate de administrator înainte de a fi publicate.