Cum se livrează?

Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 200 lei inclusiv TVA, cu condiția ca greutatea coletului să nu depășească 2 Kg, diferența de greutate fiind tarifată ca la un colet normal, adică cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg. Plata coletului se face la livrarea coletului, adică Ramburs.

Costul livrarii al unui colet este de 20 lei, cu compania de curierat  TNT, indiferent de locația de pe teritoriul României.

La cererea clientului, se poate opta pentru livrare cu Poșta Română, costurile ramânând aceleași.

Acest tarif de 20 lei se aplică pentru coletele de maximum 2 Kg. Coletele ce depășesc această greutate se taxează cu 1 leu (TVA inclus) pe fiecare kg în plus.

De exemplu, pentru un colet de 6 kg cu opțiunea de plată ramburs trimis în Comarnic, județul Prahova, costul total al transportului va fi de 24 lei, adică: 20 lei livrarea standard și 4 lei contravaloarea kilogramelor în plus, ce depășesc greutatea de 2 kg.

Obs: Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 16.00 vor fi preluate a doua zi lucrătoare. Comenzile efectuate în zilele de Vineri după ora 15.00, Sâmbăta și Duminica, vor fi expediate în cursul zilei de Luni.

Livrarea coletelor se va face în maxim 5 zile de la lansarea comenzii, în funcție de situația stocurilor.

Nu putem onora comenzi înafara României.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!