3 băuturi care ard grăsimea abdominală

3 băuturi care ard grăsimea abdominală

Natural-Ways-to-Burn-Belly-Fat

Poţi slăbi cu doar 2 pahare pe zi din cele 3 băuturi! Fără ca tu să depui vreun efort, grăsimile se topesc.

Tot ce trebuie să faci este doar să îţi alegi băutura preferată! 

Cafeaua verde – accelerează metabolismul

Cafeaua verde te energizează, dar în afară de acest lucru, te ajută să elimini kilogramele nedorite. Atunci când o bei fără zahăr, reduci din calorii: o ceașcă de cafea care a fost preparată din 5 g. de cafea măcinată are în jur de 7 kcal.

Dacă îţi place ghimbirul, atunci încearcă Cafeaua Verde cu Ghimbir care stimulează arderea caloriilor. Cafeaua Verde cu Ghimbir, pe lângă arderea rapidă a depozitelor de grăsime, inhibă apetitul și kilogramele se topesc de la o zi la alta. De asemenea, starea ta de spirit va fi mult mai îmbunătăţită. Nu vei mai avea de ce să te simţi complexată din cauza kilogramelor în plus.

 

Ceaiul Fit Tea – te detoxifiază și îţi întăreşte imunitatea

Fit Tea a fost creat pentru a distruge mitul că un ceai de slăbit trebuie să fie amar, greu de băut, servit de nevoie. Fit Tea este un ceai care se va bea întodeauna cu plăcere, datorită aromei sale speciale și a plantelor cu proprietăți curative pentru întregul organism, care sunt remarcabile.

Fit Tea are în componență Pu-Erh, ce ajută în primul rând la digestie, detoxifică bine organismul și este un aliat în pierderea greutății corporale.  Mai conține și ceai Mate – foarte bogat în teină, substanță care combate obezitatea și este un compus consacrat în lumea dietelor.

 

Pudra de alge SpiraMax – slăbeşte şi arde rapid grăsimile

Pudra de alge SpiraMax odată ce este amestecată cu lichide, precum apă, ceai, suc natural, are un efect rapid asupra topirii kilogramelor din zona abdominală.

SpiraMax este obținut din algele naturale Arthrospira și conține în proporţie de 60-70% proteine pure, adică mai mult decât poate să conţină carnea de vită sau de pui. Din acest motiv, SpiraMax este ideal pentru pofticioși, datorită concentrației mare de proteine.

SpiraMax conține toţi cei opt aminoacizi esenţiali pentru o stare de sănătate optimă: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul şi valina. O dietă bazată pe apă şi pe această algă, aduce numeroase beneficii și poate să susţină buna funcţionare a organismului uman.

Tu ce băutură vrei să încerci?

 • Fit Tea, ceai pentru slăbit și detoxifiere, 2+1 gratuit

  Un ceai care te va scăpa de chinul dietelor drastice.

  • Combate obezitatea
  • Stimulează metabolismul
  • Inhibă foamea
  • Detoxifiază organismul
  • Elimină excesul de apă
  • Scade nivelul colesterolului
  • Întărește sistemul imunitar
  162.00 lei 108.00 lei
 • Cafea verde cu ghimbir, 2+1gratuit

  Cafeaua verde este un supliment alimentar ce conţine un grad ridicat de acid clorogenic şi accelerează foarte mult metabolismul, ajutând astfel la arderea mai rapidă a grăsimilor.

  255.00 lei 78.00 lei
 • SpiraMax, pudră de alge, 150 gr

  SpiraMax este un supliment alimentar, indicat în timpul curelor de slăbire, pentru persoanele care suferă de obezitate și celulită, deoarece este un supliment nutritiv care scade pofta de mâncare. Conține o proporţie de 65% de proteine pure, adică sunt prezenți toţi cei opt aminoacizi esenţiali pentru o stare de sănătate optimă.

  89.00 lei 45.00 lei
 • Castan Brazilian, pudră organică, 125 gr

  Castanul Brazilian este o plantă care provine din bazinul Amazonului. Eficiența castanului se datorează în special cafeinei prezente în semințele acestuia, ceea îl face un foarte bun energizant. De aceea este utilizat intensiv în curele de slăbire, ca stimulent sau pentru creșterea performanțelor sportive. În rândul persoanelor în vârstă, castanul brazilian poate îmbunătăți funcția cognitivă și protejează împotriva oboselii fizice și psihice.

  159.00 lei 94.00 lei

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *